zapri
...

Gorenje Körting

Körting je znamka aktivnih ljudi, ki v lastnem gospodinjstvu pričakujejo funkcionalnost ter zanesljivost za dolgo vrsto let. Kakovost po ugodni ceni je racionalna izbira tistih, ki prisegajo na pametne odločitve. Podpira kvaliteto bivanja, brez odrekanja užitkom, ki jih ponuja življenje.

Kakovost, ki si jo lahko privoščite.

Pralni stroji in sušilniki perila

Prednastavitev začetka pranja

Vnaprejšnja nastavitev začetka pranja (z zakasnitvijo do 12 ur) omogoča, da je perilo oprano v želenem času. Vnaprej določite uro, ko želite se pranje prične in na ta način lahko izkoristite cenejšo nočno tarifo električne energije. Hkrati si zagotovite, da je perilo oprano
točno takrat, ko ga utegnete posušiti.

Program čiščenja kadi Total Clean

Pranje perila pri nižjih temperaturah, s pralnimi praški brez fosfatov je okolju bolj prijazno, a na drugi strani predstavlja idealno okolje za razvoj nadležnih bakterij. Le te se zadržujejo v kadi pralnega stroja in povzročajo neprijeten vonj, ki ga lahko zaznate pri sicer normalno opranem in posušenem perilu, ob prvem stiku z vlago. Rešitev predstavlja poseben program samodejnega čiščenja kadi Total Clean, ki ob praznem bobnu ter visoki temperaturi nad 80˚ C deluje uro in pol in temeljito uniči bakterije, s tem pa pri naslednjih pranjih ohranja vaše perilo v najboljši kondiciji.

Senso Tech

Tehnologija Senso Tech temelji na inovativnih rešitvah, ki samodejno optimirajo proces pranja in tako zagotavljajo znatne prihranke pri porabi vode, električne energije in časa. Inteligentna senzorska tehnika sproti preverja bistrost vode in zaznava količino pene ter po potrebi poskrbi za dodatna izpiranja. Količina vode je pri vsakem ciklusu pranja avtomatsko prilagojena vrsti perila, ki je na ta način najbolj učinkovito oprano in ohranjeno.

Polnitev 7 kg in odprtina vrat 34 cm

Körtingovi sušilniki s polnitvijo do 7 kg in eno večjih prostornin na trgu (117 l) omogočajo optimalne možnosti sušenja večjih količin perila. Udobno vlaganje tudi večjih kosov perila kot so odeje, zavese, prevleke ali vzglavniki, omogoča kar 34 cm velika odprtina vrat. Široki kot odpiranja 189° zagotavljata odlično preglednost in lažje praznjenje po končanem ciklu sušenja.

Učinkovito odstranjevanje madežev

Za odstranjevanje beljakovinskih madežev in umazanije je pomembno aktiviranje encimov. Le-to je najučinkovitejše pri temperaturi 40 °C. Pri programih pranja na višjih temperaturah prvih 15 minut pranje poteka pri temperaturi 40 °C. Po zaključeni 15-minutni encimski fazi so zahtevni
madeži odstranjeni, pranje pa se samodejno nadaljuje po izbranem programu in s predvideno temperaturo.

Optimalno izpiranje perila, brez nevarnosti alergije

Z izbiro dodatnega izpiranja ali povišanega nivoja vode je omogočeno popolno izpiranje pralnih sredstev, kar je še posebej pomembno za vse, ki so alergični na njihove ostanke na perilu.

V 17 minutah do čistega perila

Sodobna pralna sredstva in napredna tehnologija zagotavljajo odlične pralne učinke tudi pri nižji temperaturi in v izjemno kratkem času. Izberite program bombaž 30°C, ki ga lahko po želji skrajšate na pičlih 17 minut. Vaša težko pogrešljiva in manj umazana oblačila bodo na ta način čista, že tako nizka poraba energije pa bo še nižja.

Prednastavitev sušenja do 12 ur vnaprej

Čas začetka sušenja lahko prednastavite do 12 ur vnaprej. Oblačila bodo posušena do vnaprej določene stopnje vlažnosti in pripravljena za zlaganje ali likanje takrat, ko vi utegnete.

Kondenzacijski sušilnik

Prednost kondenzacijskega sušilnika je v tem, da ne potrebujete odprtine za odvajanje vlage iz prostora, zato ga lahko postavite kamorkoli. Vlaga se med procesom sušenja v obliki vode zbira v posebni kondenzacijski posodi, ki jo je treba po končanem sušenju izprazniti. Vodo lahko preko odvodne cevi napeljete neposredno v odtok. V tem primeru praznjenje kondenzacijske posode ni več potrebno. Zaradi izredno dobrega tesnjenja se ponašajo z odličnim kondenzacijskim učinkom.

Program za večje kose perila XL

Najučinkovitejši način sušenja večjih kosov perila! Poseben program z dvosmernim vrtenjem bobna preprečuje zapletanje perila med samim sušenjem. Veliki kosi, kot so posteljnina, odeje, vzglavniki bodo z uporabo XL programa enakomerneje posušeni in hkrati bistveno manj zmečkani!

Pomivalni stroji

3 v 1

S funkcijo 3 v 1 pomivalni stroj samodejno zazna, katero sredstvo za pomivanje posode ste uporabili. Tako v primeru uporabe tabletke, praška ali gela stroj proces pomivanja prilagodi izbiri primerno ter tako zagotovi najboljši pomivalni učinek in popoln sijaj posode.

Košare po meri

Zgornja in spodnja košara sta prilagodljivi velikostim in oblikam vaše posode. V spodnjo košaro lahko zložite nosilce za krožnike in tako ustvarite več prostora za pomivanje večje posode. Zgornjo košaro lahko dvignete in tako zagotovite prostor za večje krožnike. Posebna prilagoditev v zgornji košari je namenjena pomivanju občutljivih, pecljatih kozarcev. V večji, spodnji košari, pa je poskrbljeno tudi za jedilni pribor, ki ga lahko optimalno zložite v za to prilagojeno košarico.

Samočistilni filtri

S pomočjo posebnega dovajanja vode v sistemu filtrov se filtri čistijo skorajda sami od sebe. Zaradi tega so, odvisno od navad pri uporabi, letno potrebne le še redke kontrole. V nasprotju z običajnimi sistemi teče pomivalna voda skozi 4 stopnje filtriranja. Prednost: višji učinek čiščenja ob enakem dovodu vode, kajti voda za pomivanje se filtrira natančneje kot pri običajnih pomivalnih strojih.

Hladilno-zamrzovalni aparati

NoFrost

Sodobna No Frost tehnologija, s pomočjo intenzivnega kroženja hladnega zraka, vlago iz zamrzovalnika odstranjuje in s tem preprečuje nastajanje sreža na živilih ter ledu v notranjosti aparata. Zamrznjena živila se med seboj ne sprimejo, zaradi česar je preglednost nad njimi odlična, hkrati pa ohranjajo kakovost, barvo in aromo. Ker ne pride do nastanka sreža in ledu, je izkoriščenost shranjevalnega prostora popolna, odpade pa tudi zamudno opravilo odtaljevanja in čiščenja.

Velika posoda za zelenjavo

Körtingovi hladilniki ponujajo optimalne pogoje za shranjevanje sadja in zelenjave. Poleg pravšnje temperature in vlage določeni modeli ponujajo tudi izjemno veliko posodo, ki znatno podaljšuje svežino in ohranja vitamine ter ostale hranilne snovi. Več kot odlična rešitev za vaše tedenske nakupe.

XXL prostornina

Körting razširja ponudbo hladilno zamrzovalnih aparatov z novimi modeli, ki ponujajo učinkovitejšo izrabo notranjega prostora. Pri enakih dimenzijah aparata in neto prostornini 230 l ponuja Körting največ shranjevalnega prostora. Poleg velike prostornine odlikuje aparate tudi sodobnemu načinu življenja prilagojena funkcionalnost. Modeli zagotavljajo dovolj prostora za dolgotrajnejše shranjevanje velikih količin svežih živil.

Popolna izraba prostora

Körtingovi hladilniki so oblikovani tako, da zagotavljajo popolno izrabo notranjega prostora. Inovativne rešitve omogočajo logično sortiranje, enostavno dostopnost ter odlično preglednost nad shranjenimi živili.

Plitve poličke

Plitve poličke v vratih hladilnika z zamrzovalnim prostorom omogočajo shranjevanje manjših stekleničk, tub, tabasca. Na ta način so drobna živila še hitreje dostopna.

Varno odlaganje steklenic

V hladilnikih Körting steklenice ne odvzemajo prostora drugim živilom na notranji strani vrat hladilnika ali na steklenih policah, saj je zanje predviden prav poseben nosilec. Z njim je izraba prostora za shranjevanje optimalna, in ker ima nosilec rahel naklon, omogoča poleg tega tudi varno odlaganje že odprtih steklenic.

Kuhalni aparati

Grand Bake pečica, edinstvena novost po zgledu krušnih peči

Izjemna oblika notranjosti pečice z obokanim stropom in zaobljenimi stranicami omogoča presenetljive učinke krušne peči! Inovativna konstrukcijska rešitev s premišljeno namestitvijo grel preverjeno zagotavlja vrhunske rezultate pečenja. Zaobljene linije robov na zadnji steni ter obokan strop omogočajo najučinkovitejše usmerjanje vročega zraka po celotni pečici in s tem poskrbijo za enakomerno zapečenost. Zato so jedi sočne in hrustljave hkrati, kruh pa mehak, a z ravno prav zapečeno skorjico. Edinstvena novost za odlične rezultate pečenja!

60 l – velika prostornina pečice

V pečici s takšno prostornostjo lahko brez težav pripravite tudi 7-kilogramskega purana. Kljub izjemni velikosti se pečica, zaradi učinkovite konstrukcijske rešitve, še vedno uvršča v energijski razred A in tako sodi med najvarčnejše na trgu. Za še več dobrot in za še večja družinska in družabna srečanja pri vas doma!

Dvojno infra grelo za enakomerno zapečenost

Domiselna namestitev velikega spodnjega in manjšega infra grela v poglobljen strop pečice varno skrije oba grelna elementa, njuna različna višinska postavitev pa poskrbi za enakomerno zapečenost jedi. Rezultati peke so odlični! Zaradi možnosti enostavnega spuščanja zgornjega grela na nekaterih modelih je enostavnejše tudi čiščenje!

Največja uporabna površina pečenja

Pečica širine 46 cm ponuja kar 15 % večjo površino za peko, kar omogoča na novo zasnovana konstrukcija notranjosti pečice. Boljši izkoristek širine pomeni možnost peke večjih količin naenkrat, tako na posameznem pekaču kot tudi pri pečenju na več nivojih hkrati. Z učinkovito zasnovanim zgornjim grelom je poskrbljeno za enakomerno zapečenost jedi po celotni površini pekača.

Eco emajl v pečicah in na pekačih

Notranjost pečic je prevlečena z visokokakovostnim Eco emajlom, ki zaradi svoje gladkosti in neprepustnosti toploto odbija v središče pečice. Izvirna rešitev zagotavlja odlične učinke pečenja ob nižji porabi energije. Gladka prevleka iz Eco emajla preprečuje oprijemanje in zapekanje maščobe na stene pečice ali pekača, zato je čiščenje izjemno enostavno.

Indukcijsko kuhališče

Poglavitne prednosti kuhanja na indukcijskem kuhališču so v 2-krat večji hitrosti v primerjavi s kuhanjem na plin, ekonomičnosti in varnosti. Indukcijska tehnologija omogoča segrevanje dna posode, zato je celotna površina kuhališča, ki ni v stiku s posodo, hladna in varna na dotik. Po izklopu ali odmiku posode se kuhališče izjemno hitro ohladi. Zaradi hipne odzivnosti kuhalne cone ni nevarnosti prevretja ter posledično neprijetnega čiščenja kuhališča in posode.

Elektrika ali plin – štedilnik po meri

Izbirate lahko med električnimi, plinskimi ali kombiniranimi, ki jih umestite v 50 ali 60 cm velike niše. Upravljanje je izjemno enostavno, kar vam zagotavljajo premišljeno oblikovani gumbi ter elektronska programska ura. Boljši modeli ponujajo upravljanje na dotik (pečica in kuhališče), kar še dodatno poenostavlja kuhanje ali pečenje.

Galerija

obiščite
nas
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
VK
Instagram
LinkedIn
delite
z drugimi
Facebook
Twitter
Linkedin
bodite
obveščeni
RSS
Prijava na novice