zapri
...

Classico kolekcija

Kuhanje s strastjo

V kuhinji je doma strast do življenja. To je posvečen in z ljubeznijo prežet prostor, v katerem ustvarjamo slastne in pristne okuse življenja. Skozi celotno zgodovino človeštva velja, da se v kuhinji zgodijo vse pomembne stvari. Omamni vonji začimb vabijo k oživljanju kulinaričnih zgodb iz preteklosti in ustvarjanju novih. Dobra kuhinja je recept za sladko in strastno življenje. Vse to poosebljajo kuhinjski aparati iz kolekcije Gorenje Classico, ki so na voljo v slonokoščeni in mat črni barvi.

Pečice iz kolekcije Gorenje Classico odlikuje bogat, dinamičen dizajn s pridihom klasike. Mehke linije in oblike prehajajo z vrat v notranjost pečice, oblika reliefa in izreza vrat spominja na obliko tradicionalnih obokanih peči. Popoln videz pečice zaokrožajo značilni gumbi in reliefni ročaj v barvi staranega zlata ter klasično oblikovana analogna ura. Ta poleg prikaza dnevnega časa in minutnega opomnika ponuja še zakasnitev vklopa in nastavitev končnega časa peke. Na konec peke ura opozori z zvočnim signalom.

HomeMADE™ tehnologija vrhunske peke

Inovativna oblika notranjosti pečice s premišljeno namestitvijo grel PerfectGrill je narejena po zgledu krušnih peči. Učinkovito kroženje vročega zraka zagotavlja enakomerno zapečenost in vrhunske rezultate peke, popolnoma izvlečna teleskopska vodila pa omogočajo preprosto vlaganje pekačev ter boljšo preglednost med pečenjem.

Vedno hladna vrata pečice

Vrata pečice imajo dvojno zasteklitev in temperaturno odbojna stekla. Zato je zunanja stran vrat vedno hladna. Pečica se z varnimi in energijsko učinkovitimi vrati uvršča v energijski razred A-20%. Notranja stran vrat pečice je izdelana brez zarez ali robov, kar omogoča popolnoma preprosto čiščenje.

Med kakovostnimi, estetsko oblikovanimi in tehnološko dovršenimi kuhališči boste zlahka izbrali tisto, ki se najbolj sklada z vašimi kuharskimi navadami in pričakovanji, a tudi z vašim pogledom na bivanje. Izbirate lahko med plinskim kuhališčem z originalnimi litoželeznimi rešetkami in lepo oblikovanimi gumbi v slonokoščeni ali mat črni izvedbi. Kuhališče odlikuje diamantna postavitev grelnikov, ki zagotavlja preglednost in udobje pri kuhanju. Izbrano kuhališče lahko imenitno kombinirate z ostalimi aparati iz kolekcije Gorenje Classico.

Retro gumbi za udobno upravljanje

Značilni klasični gumbi z videzom staranega zlata, ki spominjajo na stare keramične gumbe, pod svojo pozlato skrivajo sodobno tehnologijo, ki omogoča nadvse udobno upravljanje. Ergonomsko oblikovanje omogoča prijeten oprijem.

Litoželezne rešetke

Litoželezne rešetke poskrbijo za večjo stabilnost in estetski videz plinskega kuhališča. Zaradi materiala, iz katerega so izdelane, veljajo za posebej trajne in odporne tudi proti najvišjim temperaturam.

Postavitev v obliki diamanta

Posebna postavitev gorilnikov v obliki diamanta omogoča boljšo preglednost pri kuhanju. Ponuja več prostora za velike posode in vok na večjih ter zmogljivejših gorilnikih, ki sta postavljena levo in desno. Oblika litoželeznih rešetk sledi funkcionalni postavitvi gorilnikov in estetsko zaokroži videz kuhališča.

Vok plinski gorilnik

Profesionalni plinski gorilnik s trikrožnim plamenom segreva posodo z večjo močjo, kar omogoča večjo energijsko učinkovitost in pripravo jedi v nekaj minutah. Za več varnosti in udobja pri kuhanju ter boljši izkoristek je dodatno na voljo tudi poseben litoželezni vok nosilec.
Steklokeramična kuhališča iz kolekcije Gorenje Classico so estetsko oblikovana in tehnološko dovršena. Klasični gumbi za upravljanje in obroba, ki varuje pred prelitjem, so oblikovani s strastjo do brezčasnih umetnostnih slogov preteklih stoletij. Odlikuje jih napredna hi-light tehnologija, ki se prilagaja vašim potrebam in navadam kuhanja. Poleg treh običajnih hi-light grel imajo še grelo z dvojno krožno površino za prilagajanje različno velikim posodam. Navdušujoče gladka površina kuhališča omogoča udobno kuhanje in preprosto vzdrževanje čistoče. To je kuhališče, ob katerem bo vaša domišljija zavrela.

Sodobna hi-light tehnologija s pridihom klasike

Steklokeramično kuhališče ima poleg treh običajnih hi-light grel še grelo z dvojno krožno površino za prilagajanje različno velikim posodam. Vsako kuhalno polje je opremljeno z lučko, ki ne ugasne, dokler je površina topla. Gladka površina kuhališča je preprosta za čiščenje in obrobljena s klasično obrobo, ki varuje pred prelitjem.
Izbirate lahko med skladno oblikovanimi plinskimi in električnimi štedilniki s high-light tehnologijo širine 50 ali 60 cm. Inovativne tehnološke rešitve, kombinacije različnih kuhališč in učinkovita inovativna tehnologija pečice HomeMADE™ zagotavljajo vedno odličen kuharski rezultat. Poleg električne je na voljo tudi plinska izvedba pečice. Upravljanje in rokovanje z aparatom je izjemno preprosto, kar vam zagotavljajo premišljeno oblikovani gumbi, elektronska ura z analognim prikazom in prepoznavni ročaj s posebno reliefno obliko, ki nudi prijeten prijem.
Napa iz kolekcije Gorenje Classico s svojim minimalističnim videzom prefinjeno zaokroža celoten kuhinjski ambient, mehke linije in zlati detajli pa napo oblikovno povezujejo z drugimi aparati iz kolekcije. Odlikuje jo učinkovito in tiho delovanje. Sodobni trendi združevanja kuhinjskega prostora z dnevno sobo narekujejo tudi nove standarde glede učinkovitosti nap. Z zmogljivostjo pretoka zraka vsaj 750 m³/h je optimalno učinkovita pri odstranjevanju vonjav, vlage in maščobnih delcev v prostorih do 35 m². Njeni pristni materiali in oblika vas bodo očarali.

Gumbi in ročaj v barvi staranega zlata

Videz nape v nežni slonokoščeni ali mat črni barvi dopolnjujejo prepoznaven ročaj in gumbi v barvi staranega zlata. Gumbi omogočajo tradicionalno upravljanje nape in njenih funkcij. Dekorativni ročaj, ki oblikovno sledi dizajnu celotne kolekcije, imenitno zaokroži videz nape in poudari njen klasični značaj.

Pralni maščobni filtri za preprosto čiščenje

Kovinski maščobni filtri v Gorenjevih napah so preprosto snemljivi in jih z lahkoto očistite. Operete jih ročno ali v pomivalnem stroju s programom za nežno pomivanje.

Galerija

obiščite
nas
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
VK
Instagram
LinkedIn
delite
z drugimi
Facebook
Twitter
Linkedin
bodite
obveščeni
RSS
Prijava na novice