zapri
...

Gorenje Simplicity II

Moja življenjska filozofija je preprosta. Zame je dobro to, kar je v skladu z mojimi navadami in zmožnostmi. Življenjski prostor oblikujem in urejam po svoje. Izberem kolekcijo aparatov, ki spoštujejo moj življenjski stil. Odlično oblikovane aparate kolekcije Gorenje Simplicity v črni in beli barvi zlahka vključim v svoje prostore in z njimi res živim po svoje. Ker se prilagodijo meni, ne jaz njim. Simplicity!

Lepo. Preprosto. Dostopno.

Logične izbire

Pri aparatih iz kolekcije Gorenje Simplicity so najpogostejše in najbolj uporabne izbire takoj dostopne – prek enega samega gumba.

Adapt Tech

Napredni aparati si zapomnijo naše osebne izbire in jih naslednjič predlagajo. S pritiskom na gumb jih le še potrdimo.

Dober dizajn

Čiste linije, pristni materiali in ergonomija omogočajo, da aparate zlahka vključimo v raznotere prostore bivanja.

Odlična vrednost

Aparate odlikujejo prijazne cene in kasneje dolgoročni prihranki pri uporabi, saj zahvaljujoč napredni tehnologiji plačamo le tisto, kar zares potrebujemo.

Diši. Ker je pečeno po moje!

Vgradna pečica si s tehnologijo AdaptBake zapomni vaše najpogostejše izbire in prilagoditve temperatur in jih naslednjič samodejno predlaga - brez vnovičnega nastavljanja. Odličen dizajn pečico povezuje z drugimi belimi ali črnimi aparati iz kolekcije Gorenje Simplicity.

AdaptBake

Brez vnovičnega nastavljanja lastnih izbir

Pečica si zapomni vašo nastavitev temperature za posamičen prednastavljen program in vam zadnjo ali najpogosteje uporabljeno izbiro ponudi ob naslednji uporabi pečice.

Program »Vkuhavanje«

Za zanesljivo konzerviranje in vkuhavanje živil

Poseben prednastavljen program namenjen konzerviranju in vkuhavanju živil, s čimer preprečimo njihovo pokvarljivost in jim podaljšamo uporabo tudi izven sezone.

Sistem GentleClose

Nežno in neslišno zapiranje vrat pečice

Posebno udobje zapiranja vrat, saj se bodo le-ta zaprla neslišno in nežno, ne glede na to, s kakšno silo jih boste zaprli.

Elektronske programske ure z upravljanjem na dotik

Enostavno upravljanje in preglednost

Z uro določate trajanje časa pečenja in izbiro prave temperature, kar lahko, poleg prikaza grelnega sistema v uporabi, spremljate na preglednem zaslonu. Površina ure je hkrati popolnoma gladka in zato enostavna za čiščenje.

Uživam. Ker je kuhano po moje!

Z gumbom SimpleOff vas ne bo več skrbelo, ali ste ugasnili plin. Plinski gorilnik odlikuje inovativna izklopna programska ura. Gorilnik samodejno ugasne ob času, ki ga vi vnaprej nastavite. Skupaj z belimi ali črnimi aparati iz kolekcije Gorenje Simplicity bo pri vas doma vse še bolj po vaše!

Plinski gorilnik z izklopno programsko uro SimpleOff

Varno, enostavno, pregledno ter nadzorovano kuhanje

Ergonomsko oblikovan gumb z vgrajeno elektronsko izklopno programsko uro omogoča nastavitev časa kuhanja (do 99 min), ki po preteku nastavljenega časa ura samodejno izklopi plinski gorilnik, na kar vas opozori tudi zvočni signal.

BoilControl

Zaščita pred prevretjem

Samodejno poskrbi za začasno prilagajanje moči delovanja. Po začetnem delovanju na največji moči kuhalno polje ohranja temperaturo na želeni stopnji in na ta način preprečuje prevretje ali dolgotrajnejše nepotrebno vretje hrane.

Enostavno upravljanje SmartControl

Pregledno in nadzorovano kuhanje

Za vsako kuhalno površino lahko posebej nastavite čas kuhanja, programska ura pa se bo po preteku nastavljenega časa samodejno izključila in vas na to opozorila z zvočnim signalom.

Litoželezne rešetke

Večja stabilnost in trajnost

Litoželezne rešetke poskrbijo za večjo stabilnost in estetski videz plinskega kuhališča. Zaradi materiala iz katerega so izdelane veljajo za posebej trajne in odporne tudi na najvišje temperature.

SuperPower indukcijsko kuhališče

Hitro in učinkovito kuhanje ter enostavno čiščenje

Indukcijska kuhališča izjemno učinkovito in hitro pripravijo izvrstno in polnovredno hrano. Funkcija izjemno hitrega in močnega delovanja SuperBoost omogoča še hitrejšo in učinkovitejšo pripravo jedi ter s tem izjemne prihranke časa in energije.

Sveže je. Ker je hlajeno po moje!

Prvi samodejno učeči se hladilno-zamrzovalni aparat se z inteligentnim sistemom AdaptCool nauči, kdaj hladilnik odpirate pogosteje in temu pravočasno prilagodi svoje nastavitve. Živila so sveža dlje, vi pa s črnimi ali belimi aparati iz nove kolekcije Gorenje Simplicity zaživite še bolj po svoje!

AdaptCool

Hrana ostane sveža 20% dlje

Prilagodljivi inteligentni sistem v tedenskih intervalih spremlja, analizira in beleži uporabo hladilnika. Po tem času njegovo delovanje, predvsem vzdrževanje nastavljene temperature in porabo energije, prilagodi posnetemu vzorcu. Hrana se ob odpiranju vrat ne segreva kot v običajnih hladilnik, kar onemogoča nastanek bakterij.

IonAir

Hrana ostane sveža in okusna do 10 dni dlje

Ioni, ki nastajajo v hladilniku, odstranijo do 95 % bakterij, virusov, plinov in neprijetnih vonjav ter tako zagotavljajo vedno svež zrak v hladilniku.

NoFrost Plus

Brez sreža, ledu in ročnega odtaljevanja

Sodobna tehnologija NoFrost Plus s pomočjo intenzivnega kroženja hladnega zraka odstranjuje vlago iz zamrzovalnika in hladilnika. S tem preprečuje nastajanje sreža na živilih ter ledu v notranjosti.

MultiFlow 360°

Podaljšana obstojnost živil in manjša poraba energije

Pospešeno kroženje zraka MultiFlow 360° preko večtočkovnega intenzivnega vpihovanja hladnega zraka skozi prezračevalne odprtine v stebru na zadnji steni hladilnika zagotavlja stalno in enakomerno temperaturo v celotnem hladilnem delu.

BottleMat

Elastična podloga za praktično in varno odlaganje steklenic ter pločevink, saj preprečuje njihovo drsenje. Obenem jo lahko uporabite tudi kot namizni podstavek za vroče posode.

AirPower

Dinamično hlajenje

Napreden ventilatorski sistem AirPower z dinamičnim hlajenjem poskrbi za enakomerno temperaturo v celotnem hladilniku. Zaradi tovrstnega načina delovanja spada AirPower v vrsto »zelenih« lastnosti in tako prispeva k prihranku energije. Vgrajen je v osnovne modele RK.

Prezračeno je. Ker deluje po moje!

Pozabite na vklapljanje in izklapljanje nape! AdaptAir samodejno zazna nečist zrak in poskrbi za ustrezno moč delovanja. Halogenska osvetlitev naredi kuhanje preglednejše, jeklo in steklo pa še polepšata prostor, ki ga po svoje opremite z belimi ali črnimi aparati iz kolekcije Gorenje Simplicity.

Funkcionalna oblika

Poleg odlične zmogljivosti nape odlikujejo pristni materiali, nerjavno jeklo v kombinaciji s steklom. Privlačna oblika je vse pomembnejši dejavnik, vendar pa nape služijo tudi kot priročen vir svetlobe med kuhanjem.

Halogenska osvetlitev

Odlična osvetlitev kuhališča

Dodaten vir svetlobe za optimalno razsvetljavo kuhališča. Halogenska osvetlitev velja tudi za močnejšo in varčnejšo od klasičnih žarnic.

Enostavno čiščenje filtrov

Boljše vzdrževanje in daljša življenjska doba

Kovinski maščobni filtri v napah so preprosto snemljivi in jih enostavno očistite. Operete jih ročno ali v pomivalnem stroju s programom za nežno pomivanje.

Blešči se. Ker je pomito po moje!

Nazdravite svoji izbiri pomivalnega stroja Simplicity z bleščečimi kozarci! Pomiti so lahko v času, ki ga prednastavite za 3, 6 ali 9 ur vnaprej. V vsakem primeru bodo pomiti učinkovito in z varčno porabo energije. Na vratih vgradnega stroja občudujte lepoto belih ali črnih aparatov iz kolekcije Gorenje Simplicity.

Visoka učinkovitost

Varčno pomivanje posode

Odslej boste pomivali z odgovornostjo in skrbnostjo do okolja, saj pomivalni stroji Gorenje popolnoma izpolnjujejo stroge evropske smernice na področju varčevanja z energijo.

Prednastavitev pričetka pomivanja

Pomita posoda ob želenem času

Možnost prednastavitve začetka pomivanja za 3, 6 ali 9 ur vnaprej. S pomivanjem v času cenejše tarife električne energije ta funkcija omogoča dodatne prihranke.

3 v 1

Aparat ima prilagojene programe za uporabo tabletk 3 v 1.

AquaStop

Brez skrbi pred izlitjem vode

V primeru izlitja vode varnostni sitem AquaStop avtomatsko prepreči nadaljnji dovod vode, istočasno pa črpalka izčrpa preostalo vodo iz kadi pomivalnega stroja.

Dobro je. Ker je pogreto po moje!

Prednost mikrovalovnih pečic Simplicity z izjemno prostornino so prednastavljeni programi za različne jedi in kuharske postopke. Logično elektronsko upravljanje in kombinirana uporaba mikrovalov in žara še povečajo njihovo uporabnost. Na voljo v črni ali beli barvi.

Enostavno in pregledno upravljanje

Mikrovalovne pečice odlikuje enostavno elektronsko upravljanje, ki zagotavlja resnično natančne nastavitve časa in izbiro načinov segrevanja. Vse izbire so pregledne in preprosto nastavljive na upravljalnem delu.

Mikrovalovi v odlični družbi žara

Za odlične učinke pečenja in pogrevanja hrane

Vgradne Gorenjeve mikrovalovne pečice z izjemno prostornino 23 litrov prinašajo v kuhinjo vse prednosti mikrovalov in žara. Kombinirana funkcija žara in mikrovalov bo prispevala k hitrejši peki manjših kosov mesa, pic in mnogih drugih jedi.

Prednastavljeni programi

Hitra in logična izbira brez nepotrebnega razmišljanja

Programe na pečici izbirate preprosto, preko enega samega gumba. Vsak izmed devetih prednastavljenih programov (za pripravo pice, ribe, zelenjave, topljenje čokolade …) ima samodejno nastavitev načina segrevanja, moči in časa trajanja programa; čas lahko po želji tudi spreminjate. Prav tako lahko dodatno izbirate še med možnostjo zakasnitve vklopa ter samočistilnim programom z vodo.

Brezhibno je. Ker je oprano po moje!

Koliko vrtljajev centrifuge in kakšen nivo vode zares hočete pri posamičnem pralnem programu, je vaša stvar. Ko nastavitve spremenite, si jih AdaptWash zapomni. Naslednjič lahko perete po svoje brez vnovičnega nastavljanja. Izberite razred A+++ in lepoto nove kolekcije aparatov Gorenje Simplicity v črni ali beli barvi!

AdaptWash

Brez vnovičnega nastavljanja lastnih izbir

Pralni stroj si zapomni vašo nastavitev vrtljajev centrifuge za posamičen prednastavljen program. Prav tako si zapomni, ali ste pri izbranem programu dodatno izbrali še povišan nivo vode ali funkcijo predpranja. Zadnje izbrane nastavitve nam nato ponudi ob ponovni uporabi istega programa, ne da bi jih morali ponovno določati.

Senzorska tehnologija SensorIQ

Optimalen rezultat ob znatnih prihrankih energije, vode in časa

Številni senzorji konstantno spremljajo proces pranja. Na osnovi zbranih podatkov samodejno prilagajajo proces pranja glede na izbrani program, vrsto in težo perila.

Prednastavitev začetka pranja

Oprano ob želenem času

Vsi pralni stroji ponujajo možnost odložitve začetka pranja do 24 h vnaprej. Tako lahko izkoristite cenejšo nočno tarifo električne energije.

Odlična energijska učinkovitost

Mnoge inovativne rešitve, kot so učinkoviti programski algoritmi, boben OptiDrum ter optimalno močenje perila QuickWet v kombinaciji z inteligentno senzorsko tehnologijo SensorIQ zagotavljajo odlične pralne in energijske učinke. Gorenje Simplicity modeli se ponašajo z uvrstitvijo v energijski razred A+++ oz. A-30 %, kar pomeni za 30 % nižjo porabo električne energije v primerjavi z energijskim razredom A.

Mehko je. Ker je posušeno po moje!

Si svoje perilo običajno želite v super posušeni ExtraDry izvedbi, nežno posušeno na nižji temperaturi ali le prezračeno? Sušilnik Simplicity si za vsak program zapomni vašo izbiro in naslednjič je ni treba vnovič nastavljati! Deluje po vaše. Skupaj s pralnim strojem v kolekciji aparatov Gorenje Simplicity v črni ali beli barvi.

AdaptDry

Brez vnovičnega nastavljanja lastnih izbir

Sušilnik perila (zavisi od modela) si zapomni, ali smo pri določenih programih izbrali funkcijo ExtraDry za večjo suhost perila, funkcijo nižje temperature sušenja ali morda funkcijo prezračevanja / funkcijo proti mečkanju. Zadnje izbrane funkcije nam nato ponudi ob ponovni uporabi istega programa, ne da bi jih morali ponovno določati.

Kondenzacijski sušilnik s toplotno črpalko

Izjemna varčnost sušenja A++

Je edini gospodinjski aparat, ki pri svojem delovanju uporablja hladilni in grelni del toplotne črpalke. Zaradi popolnega izkoristka le-te je poraba energije za kar 50 % nižja od porabe v energijskem razredu A.

TwinAir

Za enakomerno posušeno perilo

Kondenzacijske sušilne stroje s toplotno črpalko odlikuje edinstven sistem vpihavanja zraka v boben, ki pri dvosmernem vrtenju omogoča enakomerno intenziven dovod toplega suhega zraka skozi oba zračna kanala.

Prednastavitev začetka sušenja

Posušeno ob želenem času

Začetek sušenja lahko nastavite do 24 h vnaprej. Oblačila bodo posušena do vnaprej določene stopnje vlažnosti in pripravljena za zlaganje ali likanje takrat, ko vi utegnete.

Galerija

obiščite
nas
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
VK
Instagram
LinkedIn
delite
z drugimi
Facebook
Twitter
Linkedin
bodite
obveščeni
RSS
Prijava na novice