zapri
...

Gorenje designed by Karim Rashid

Fuzija minimalizma in barv. Čistosti in drznosti. Funkcionalnosti in interaktivnosti.

Sodobna kolekcija, prepoznavna po dinamičnem dizajnu, zaobljenih linijah in površinah iz visoko kakovostnega aluminija. Inovativno oblikovanje in integracija novih tehnologij, ki povsem prepriča z barvitostjo in prilagodljivostjo.

Magična svetloba navpične svetlobne linije LED ustvari individualno izkušnjo prostora. Z enim samim nežnim dotikom obarva vaš svet v enega od sedmih barvnih odtenkov. Za dlje časa ali le za hip.

Karim Rashid - svetovna ikona sodobnega oblikovanja

Newyorčan Karim Rashid je eden najplodnejših oblikovalcev svoje generacije. Da gre za živo legendo oblikovanja, pričajo naslednja dejstva: več kot 3.000 njegovih oblikovalskih idej je našlo pot vse do serijske proizvodnje; več kot 300 je bilo nagrajenih; delal je v več kot 35 državah po vsem svetu... Njegov oblikovalski dar ne pozna žanrskih meja, saj ga je udejanjal že na najrazličnejših področjih: pohištvo, arhitektura, svetila, jedilni pribor, … Tem so se zdaj pridružili tudi gospodinjski aparati.

Večkrat nagrajeni industrijski oblikovalec je v svojih projektih oblikoval proizvode za več sto naročnikov iz vsega sveta, vključno z nadvse zvenečimi imeni: Alessi, Artemide, Audi, Bozart, Cappellini, Estée Lauder, Giorgio Armani, Issey Miyake, Kenzo, Prada, Sony, Toyota in Umbra, če naštejemo le najprestižnejše. Karim Rashid je večkratni dobitnik nagrad Red Dot Award, Chicago Athenaeum Good Design Award, I.D. Magazine Annual Design Review, IDSA Industrial Design Excellence Award in številnih drugih.

Tehnologija MoodLite

Dotik svetlobe in barv. Vsak dan znova. In vsak dan drugače.

Dovoljuje igro barv, svobodo trenutnega navdiha in razpoloženja. 6 barv za 6 občutkov in počutij. 6 barv za 6 dni ali vsak dan posebej. Ne prilagajajte se trenutku – trenutek prilagodite sebi.

BabyPink, HotPink, DeepPurple, SkyBlue, LimeGreen, JuicyOrange. Vaš dom je lahko drugačen. Vsak dan in vsak trenutek. Ker ste tudi vi vedno drugačni in nikoli enaki.
Ne le estetika, tudi funkcionalnost. Tehnologija MoodLite ne ustvarja le svetlobne barvne kulise v izbranem barvnem odtenku. Ob vklopu omogoči vpogled v notranjost,  z rdečo nianso pa opozori na visoko temperaturo pečice. Barvni svetlobni snop deluje hkrati kot estetska forma in inovativna funkcija.

BabyPink

BabyPink vzbuja občutke nežnosti, miline, sladkosti, ženstvenosti, dobrega počutja in pozitivnih čustev. Je prava izbira za romantičen in ljubeč večer v dvoje, ko se predajata sladkim užitkom.

HotPink

HotPink je čutna barva, igriva in zelo energična - prava izbira za živahno zabavo s prijatelji. Je razburljiva, vroča, spogledljiva, predvsem pa vzbuja apetit. V ambientu, osvetljenem z odtenkom HotPink, boste uživali v koktajlih in okusnih mini prigrizkih.

DeepPurple

DeepPurple prikliče občutke duhovnosti, razkošja, obilja, moči in preobrazbe. Predstavlja kakovost in popolnost. Ima samosvoj značaj – je ženstvena in tiha, draži voh in je sladkega okusa. Dama, ki želi preživeti nekaj prijetnih trenutkov s svojimi prijateljicami, bo izbrala čarobno vzdušje, ki ga pričara DeepPurple, in preprosto uživala …

SkyBlue

SkyBlue simbolizira varnost, zaupanje, zanesljivost, zvestobo, pripadnost in dostojanstvo. Je duhovna barva, ki pomirja in napolni prostor s spokojnostjo. Je kot hladen dotik svežine. Ko se želite sprostiti, sami in v miru, izberite moder ambient, saj vas bo modra barva pomirila in spodbudila vaše dihanje. Uživajte v sadnih in sladkih jedeh ter kulinaričnih mojstrovinah, saj bo modra prebudila vaš voh.

LimeGreen

LimeGreen je idealna barva za ambient upanja in stika. Zelena je primerna za ustvarjanje sproščujočega vzdušja, saj pomiri in poglobi naše dihanje ter upočasni izločanje stresnih hormonov in tako pomaga do sprostitve. Ko se želite sprostiti v družbi prijateljev, nemara ob preprostem obroku, bo zelena najboljša izbira, saj umiri občutek za vonj, spodbudi pa ostale čute.

JuicyOrange

JuicyOrange namiguje na igrivost, užitek, navdušenje, veselje, prekipevajoča čustva ter ambicioznost. Oranžna vas bo ovila v topel, sprejemajoč in gostoljuben objem. Spodbodla bo vaš apetit, primerna pa je za večerje, saj je barva sončnega zahoda. Je med najljubšimi barvami v vsakem domu, saj vzbudi občutek topline ter zmanjša občutljivost na bolečino.

Galerija

obiščite
nas
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
VK
Instagram
LinkedIn
delite
z drugimi
Facebook
Twitter
Linkedin
bodite
obveščeni
RSS
Prijava na novice